Internasjonal håndball

Dårlig dag for Bergen

Det ble en tung dag for bergenslagene Tertnes og Fyllingen lørdag. Ingen av lagene klarte å stå imot sine motstandere og sikre seiere.

Fyllingen var preget av skader og sykdom, noe som gjorde at blant annet 16-årige Eivind Tangen fikk mye spilletid. Ungtalentet kvitterte med flere gode avslutninger og godt spill.

Med godt forsvarsspill holdt de svenskene tett på gjennom store deler av kampen, noe pauseresultatet 13-14 viste.

Selv om forsvarsspillet satt var det større trøbbel i andre enden av banen for Fyllingenspillerne. Her stokket det seg litt til og ga svenskene flere gode kontringsmuligheter som de visste å utnytte.

– Jeg er fornøyd med det vi presterer i dag, sier Fyllingens trener Anders Fältnes til TV2 etter kamp.

Fyllingen – Allingsås
Resultat: 29-26(13-14)

Tertnes ute av cupwinners cup
Da Tertnes gjestet Aarhus ble de sendt hjem med et 15-måls tap på 35-20. Med dette resultatet i sekken var det ikke sammenlagtseier som stod i fokus lørdag da Tertnes tok imot sine danske motstandere.

Med flere ute med sykdom stilte Tertnes med kun ti spillere i troppen.

Hjemmelaget gjorde en god førsteomgang med både fire måls ledelse midtveis i omgangen og to måls ledelse til pause, 13-11.

Andre omgang ble heller en svak oppvisning i store deler helt til man ligger under 19-23. Herfra og ut var det Tertnes som noterte seg på måltavlen og spiller seg frem til et uavgjort resulat, 23-23.

To Top
X