Hovedsak

Danmark til semifinale på bekostning av Russland

Danmark møtte Russland til kamp om semifinale i GF World Cup torsdag kveld. Her var det vinn eller forsvinn for begge lag.

Begge lag viste tydelig at det skulle kjempes om de viktige poengene og semifinaleplass. Tøffe taklinger og til tider større vilje enn evne preget mye av kampen. Men, til slutt var det Danmark som hadde marginene på sin side og sørget for en semifinaleplass i GF World Cup i Århus.

Russlands trener Trefilov var som vanlig en sint brummende bjørn der han kjeftet den ene spilleren etter den andre huden full. Og, som vanlig var det ut på benken for å bytte og få en skjennepreken ved tekniske feil. Dette preger nok det russiske laget mer enn de vil innrømme og skaper lite ro til å bygge opp et godt spill mot en motstander som Danmark som de er på høyde med i dagens kamp.

Danmark viser at de er å regne med og på en dag hvor Lærke Møller har problemer med å komme til avslutninger er det andre spillere som viser seg frem. Louise Mortensen gjør igjen en god kamp både bakover og fremover med sine fem mål. Mie Augustesen blir Danmarks toppscorer med sine åtte mål.

KAMPFAKTA:
Danmark – Russland

Resultat: 25-22 (11-11)
Dommere: Jiri Opava og Pavel Valek (Tsjekkia)

Toppscorer Danmark: Mie Augustesen med 8 mål
Toppscorer Russland: Ekaterina Andryushina med 5 mål

To Top
X