Andre nyheter

Danmark favoritter i både Spania og Australia

I skrivende stund er det VM i Spania uten Norges håndballherrer da de ikke klarte å kvalifisere seg.
Det er riktignok ikke noen grunn til å gråte over spilt melk, man får heller glede seg over at våre naboer i sør, Danmark, ser ut til å gjøre enda et godt mesterskap.

At Danmark er i form kom godt til syne i tirsdagens kamp mot Island hvor de ydmyket det ellers så gode laget med åtte måls seier, 36-28.
Danmark vant med dette sin pulje og vil sannsynligvis få en enkel motstander i neste kamp da de vil møte nummer fire fra motsatt pulje.

Danmark befester sin posisjon som en av favorittene til VM-gullet.

Mens danskene kjemper om gull og heder i Spania har de norske gutta nå kampfri i og med det er mesterskapsperiode. Og, dette gir gode muligheter til å se annen topp sport.

Vi vet jo at de fleste som driver med idrett ofte er generelt interessert i andre idrettsgrener også. Både golf og tennis er aktiviteter som brukes som adspredelse i hverdagen.

Og, det er ikke bare i Spania det er stort mesterskap, for i Australia er det Australian Open i disse dager. Og, for de tennisinteresserte er dette et av de store mesterskapene

I skrivende stund kan vi se på mesterskapets nettsider at det er kamp mellom kinesiske Lu og franske Gael Monfils, som forøvrig nylig ble valgt til Asics tennisambassadør.

Også dette mesterskapet går uten norske utøvere, mens Danmark igjen har en favoritt til å ta medalje i danske Caroline Wozniacki.

To Top
X