Hovedsak

Cupbomben var nære

Det var tett på at cupbomben smalt torsdag kveld når 3.divisjonslaget Teie fra Tønsberg tok i mot 1.divisjonslaget Falk fra Horten.

Begge lag kom dårlig ut fra start, men programmessig var det Falk som tok ledelsen og holdt herrene fra Teie på avstand. Først etter snaue seks minutter og en 3-0 ledelse til Falk tok det før Teie fikk være med på måltavlen. Og, der skulle de være med i samme tempo som Falk sine herrer resten av første omgang.

En omgang preget av mange feil og bomskudd fra begge lag gjorde at Teie kun lå under 10-13 mot antatt mye sterkere Falk.

Med så liten margin på måltavlen mellom lagene var det fremdeles stor spenning for de fremmøtte i Wilhelmsenhallen. Falk kom raskt ut og satte standarden, men Teie hadde bestemt seg for å henge på og gjorde dette på best mulig måte.

Litt over halvveis ut i omgangen hjelper det ikke Falk at de mister en av sine mest rutinerte, Christian Rustand, med et overtråkk. Teie får blod på tann og ser at de fremdeles har en mulighet til å detonere cupbomben.

Marginene er ikke på Teie sin side og Falk sikrer ett måls seier i en kamp som fort kunne ha endt andre vei.

Totalt sett er det Falk som faller ned på nivået til Teie mer enn at Teie presterer over evne. Falks trener Are Ruud og spillergruppen har litt å arbeide med hvis de skal heve nivået frem til seriestart i 1.divisjon.

Svaret på om Falk er klar for 1.divisjon kan man få allerede kommende helg hvor de deltar i Herulf cup i Moss.

To Top
X