Andre nyheter

Christoffer Rambo styrer mot Serbia

Christoffer Rambo bak rattet på en Nettbuss | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Norges Håndballforbund presenterte torsdag en ny stor sponsor i Nettbuss. Og, med seg på laget får Nettbuss den hardtskytende bakspilleren Christoffer Rambo.

For Nettbuss og Christoffer Rambo har inngått en avtale om sjåføropplæring av unggutten som ikke bare på landslaget skal være med på å styre laget i riktig retning, men nå også bak rattet på en buss.

Det ble fleipet om bussturer både hit og dit, og ikke minst til Serbia hvor EM for de norske herrene blir holdt i januar 2012.

– Dette kan jeg ikke noe om, sa en smørblid Christoffer Rambo der han satte seg bak rattet på en av Nettbuss sine busser som var parkert rett utenfor Grand Hotel i Oslo hvor presseseansen ble holdt torsdag formiddag.

På lag i tre år
Den nye avtalen gjør Nettbuss til offisiell forbundssponsor/hovedsamarbeidspartner og leverandør av busstjenester og transport til Håndballjentene og Håndballgutta. Nettbuss blir også hovedsponsor/ tittelsponsor til Scandinavian Open for yngre landslag i Norge, Sverige og Danmark og gir selskapet bransjeeksklusivitet innen buss, landtransport/ persontransport på land. Avtalen gjelder for en periode på tre år.

– Vi er svært fornøyde med å få Nettbuss som ny samarbeidspartner og er helt sikre på at det vil bli til gjensidig nytte og gir ekstra verdier for begge partene, sier generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund.

Nettbuss Scandinavian Open
Det kommende åpne skandinaviske mesterskapet for juniorer som skal arrangeres i Drammen første helg i november, blir den første turneringen som vil bære navnet Nettbuss Scandinavian Open. Etter det vil alle åpne skandinaviske mesterskap for juniorer og ungdomslandslag bære selskapets navn, uansett hvor i Skandinavia turneringen blir arrangert. Det vil bli avholdt 10 slike turneringer i avtaleperioden.

– Nettbuss har lang tradisjon for å være transportør under store idrettarrangement, blant annet Håndball-VM, for kvinner i 1999, EM for menn i 2008 og og sist under EM for kvinner nå i 2010. Det kjennes som et naturlig neste skritt å gå inn i et mer langsiktig samarbeid med håndball-Norge, sier administrerende direktør i Nettbuss.

Nettbuss har virksomhet i Norge, Sverige og Danmark, og håndball er en stor idrett i alle disse landene. Nettbuss er stolte av å være fadder for det første cup-samarbeidet over landegrensene.

– Det betyr også mye internt i selskapet, sier adm. direktør Arne Veggeland. – Sjåførene er stolte av å ha kjøreoppdrag som dette og stolte over å støtte breddeidrett på denne måten. Det er noe vi kan vise til i mange sammenhenger: Vi kjører for Norges Håndballforbund, er godt å si.

Spesielt i forbindelse med landslagssamlinger har Norges Håndballforbund et stort transportbehov. Periodevis har NHF opptil ti landslag som alle vil få glede av den nye samarbeidsavtalen. Også i forbindelse med større konferanser er det gunstig å kunne benytte en partner. Dette vil nå bli besørget av Nettbuss.

– Vi bruker store summer på transport hvert år. Derfor er det særdeles positivt for oss å få en transportør inn blant våre forbundssponsorer, sier Langerud.

To Top
X