Landslag

Christian Spanne: Hedin vet hva han gjør og han har full kontroll!

De norske gutta har stor tillit til sjefen, Robert Hedin, og stoler 110% på at han har kontroll på hva han driver med. Og, det er med god grunn, for så nærme som de norske gutta nå er en semifinale har de ikke vært før.

Selv spillerne som har slitt benken hele mesterskapet støtter sjefens veivalg og disponeringer under mesterskapet. Som høyrekant Christian Spanne sier,

– Hedin vet hva han gjør og han har full kontroll!

Drammenspilleren har slitt benken i alle kampene i mesterskapet, men griner ikke på nesen av den grunn.

– Hadde det vært slik at Lars-Erik spilte dårlig eller ikke var en fin fyr så hadde det vært verre å sitte på benken, innrømmer Spanne som også legger til,

– Verste jeg vet er å sitte på benken!

Christian Spanne forteller videre at han selvfølgelig vil være på banen, og at det er verre å sitte på benken enn å være på banen. Men, han har full tillit til at Robert Hedin har full kontroll og vet hva han gjør.

Langt opp til utenlandsproffene
Norsk håndball er i dag langt fra den hverdagen utenlandsproffene lever i. Ute i Europa spiller man flere kamper og kamper som er jevnere, og kanskje derfor er det et lite stykke igjen for spillere som Christian Spanne og Christoffer Rambo før de får mer tillit på banen av landslagssjefen.

Både Spanne og Rambo er med i sitt andre mesterskap og er komfortable med situasjonen.

– Jeg er fortsatt med som læregutt, men blir jeg kastet utpå gir jeg alt. I fjor satt jeg mer på tribunen, nå sitter jeg på benken så jeg er kommet et skritt videre, forteller Christoffer Rambo som forsikrer oss om at han er klar for å gi alt om han blir kastet utpå.

Unggutten som til daglig spiller hos Runar forteller at han ikke hadde regnet med spilletid og at de fortsatt er unge og urutinerte i denne sammenhengen.

Vinn – eller forsvinn
I torsdagens kamp mot Island er det kun seier som gjelder. Et tap betyr hjemreise og slutten på EM-eventyret for de norske håndballgutta.

– Det blir dritspennende, fastslår Christoffer Rambo.

Christian Spanne mener Norge har alle muligheter til å slå Island og at man har tatt lærdom av de tidligere kampene i EM. Blant annet kampen mot Kroatia.

– Vi har alle muligheter til å slå Island. Får vi flyt, Steinar Ege står som mot Danmark og vi spiller opp mot vårt beste så vinner vi, er Christian Spanne sin vurdering av kampen mot Island torsdag klokken 16.00.

Men, spenningen er ikke over før siste kamp er spilt torsdag kveld, for da spiller Kroatia og Danmark. Det er så tett om andre, tredje og fjerdeplass at ingenting er klart før siste kamp er avgjort.

To Top
X