Internasjonal håndball

Camilla Herrem til Baia Mare ?

Camilla Herrem har etter denne sesongen muligheten til å skifte klubb da hennes kontrakt med Byåsen løper ut. Og, nå har solstrålen fra Rogaland vært på speidertur i Romania.

Målet var å ta en kikk på forholdene til den rumenske toppklubben Baia Mare. Baia Mare var en av klubbene som gjorde et tappert forsøk på å nå opp blant de 16 som fikk gå videre i Champions League denne sesongen, men klarte ikke å nå helt opp denne gangen.

Klubben ligger imidlertid på første plass i den hjemlige ligaen og vil høyst sannsynlig delta i oppløpet til Champions League neste sesong også.

Herrem som nå er gift med Steffen Stegavik, som for tiden spiller for Kolstad, kan fortelle at han selvfølgelig også skal ha et ord med i laget.

– Han har veldig mye han skal ha sagt. Det er absolutt ingenting som er avgjort ennå, men jeg hadde lyst til å dra ned og se på forholdene. Det er lettere å danne seg et skikkelig inntrykk når man kan være tilstede selv, enn bare ved å høre om hvordan det er i klubben og byen, sier Herrem til Aftenbladet.no.

To Top
X