Norsk håndball

Camilla Herrem får millionlønn i Byåsen

Camilla Herrem, en av Norges store håndballprofiler, kan se frem til millionlønn hvis avtalene hun og hennes agent Eskil Ervik blir landet på bena.

– Vi jobber med en ny avtale som trolig lanseres i desember. Hvis den går i orden og hun lykkes fullt ut, kan hun leve veldig godt av sponsoravtalene hun har. Ser du klubbinntekt og alle avtaler i ett, vil hun med 80 prosent uttelling komme opp i millionlønn, sier Eskil Ervik til Adresseavisen.

Da de andre Byåsenprofilene dro utenlands valgte Camilla Herrem å bli igjen i Byåsen hvor hun signerte en kontrakt som løper til 2010.
Med de avtalene som ser ut til å komme på bordet nå kan håndballprofilen fokusere 110% på håndball i tiden fremover.

– Jeg kan gjøre de tingene jeg kan og vil, og kan trene så mye jeg vil, i stedet for å kanskje måtte få meg en jobb. Tidligere har det vært vanskelig å få alt til å gå opp med husleie og regninger og så videre. Nå slipper jeg å bekymre meg for det, sier Herrem til Adresseavisen.

To Top
X