Sparserien

SPARSERIEN: Byåsen med problemer i første kamp

I sparseriens siste og avgjørende runde møtte nummer en på tabellen, Byåsen, Randesund i helgens første oppgjør på jentesiden.
Med to poeng foran neste på tabellen og favorittstempel kan Byåsen sikre seg gullet i årets sparserie. Mot Randesund holdt dette på å gå galt.

Jentene fra Randesund holdt spenningen i kampen ved å kjøre på mot det trønderske forsvaret og banket inn mål i samme takt som Byåsen. Noe stillingen 13-13 til pause også viste.

I andre omgang fortsatte det det samme scenarioet, bortsett fra en periode på 4-5 minutter i omgangen hvor Byåsen klarte å skaffe seg en tre måls ledelse som de kunne surfe på inn til slutt.

En nervøs og middelmådig innsats fra Byåsen ga til slutt en fire måls seier, 25-21, og Byåsentrener Trine Haltvik var fornøyd med to poeng og fremdeles ledelse av sparserien etter slutt.

– Er fornøyd med seieren og enkeltspillere, men vi er avhengig av at forsvaret sitter bedre og vi får kjørt mer kontra, oppsummerer Byåsens trener Trine Haltvik etter kamp.

Nervene lå tykt utenpå Byåsenjentene, og det var en typisk «førstekamp» i løpet av en turneringshelg.

– Det å komme i forsvarsposisjon passer ikke oss så bra, er forklaringen fra Trine Haltvik som oppfordret spillerne sine til å senke skuldrene og ikke tenke så mye på plasseringen.

Byåsen spilte uten stortalentet Marie Henriksen som er ute i seks ukers tid med et tretthetsbrudd i benet.

To Top
X