Internasjonal håndball

Byåsen et nummer for liten for Viborg

Byåsen tapte mot de regjerende Champions League mesterne lørdag ettermiddag i Trondheim Spektrum.

Etter å ha fått en dårlig start på kampen, hvor det gikk hele tolv minutter før første Byåsenscoring kom, ble det til slutt ikke så galt allikevel.

Viborg skaffer seg en luke på seks mål fra start og beholder denne frem til pause hvor lagene går i garderoben på stillingen 6-12 i favør Viborg.
Begge lag feiler en del og kan takke sine respektive målvakter for at det ikke er flere mål. Både Byåsens Kari Aalvik Grimsbø og Viborgs Katrine Lunde Haraldsen spiller godt i hvert sitt mål. Katrine Lunde Haraldsen stod også bak et av Viborgs mål i lørdagens kamp.

Andre omgangen ble en helt annen fra Byåsens side og de virket til å ha våknet opp. Men, et stjernelag som Viborg med Bojana Popovic og Rikke Skov lar seg ikke vippe av pinnen og beholder ledelsen helt ut.

– Det er lenge siden vi har spilt en kamp på dette nivået og hadde nok litt ekstra spenning i kroppen i dag, forteller Kari Aalvik Grimsbø til TV2 etter kampen.

God sjanse til videre avansement
Byåsen har en god sjanse til å avansere videre i Champions League. Det er svært sannsynlig at Viborg vinner alle sine kamper og at den reelle kampen vil være om en andre plass i puljen mellom de tre andre lagene.
Byåsen må da sørge for å slå Leipzig og Podravka på både hjemme og bortebane.

KAMPFAKTA:
Byåsen – Viborg, Champions League
Sluttresultat: 21-26 (6-12)

To Top
X