Hovedsak

«Bulle» ferdig som Sandefjordtrener

Sandefjord har sparket lagets hovedtrener Jan Christen Danielsen, «Bulle» på folkemunne, etter at laget har levert for dårlig med poengsankning.

Under overskriften «Bulles siste blogg» skriver den fargerike treneren;

«Hei folkens
Min lille spalte for trenerens meninger ble litt kortere enn jeg hadde håpet og trodd på. Så dette er den siste siden i min dagbok som hovedtrener for STIF sitt herrelag.


Når man tar på seg et trenerverv i eliteserien, så er det en ting som er helt sikkert. Det finnes alltid en siste dag, man slutter med andre ord på ett eller annet tidspunkt. Og for meg var det i går 11. november 2009. Styret i STIF med sportslig leder i spissen har ønsket et skifte siden vi ikke har maktet å vinne i serien så langt i sesongen. Når man ikke vinner kamper så vil det alltid være slik at trenervervet vil være utsatt, så også her. Så selv om jeg har tenkt langsiktighet når det gjelder dette laget, og at vi nok ikke ville få de råeste resultatene på toppnivå før om et par år, så hjelper det lite hvis styret ikke har tillit til at det er jeg som skal gjøre jobben. Og i idrettsverden som eller i livet, er ikke tilliten der så tar man sin hatt og går.

Det er ingen bitter Bulle som nå går ut av døra i Jotunhallen, bare en Bulle som har lært seg noen nye spilleregler. Og som bare må jobbe videre med sin trenerkarriere. Bitterhet ligger liksom ikke i min natur. Jeg kan bli sint… og veldig, veldig skuffet, men bitter det er noe appelsinmarmelade er.

Selv om jeg nå ikke er den som skal stå i bresjen for denne fine ungdomsgjengen (Stein Olav føler seg nok 20 år yngre nå). Så har jeg klokketro på at de klarer å beholde plassen sin og vel så det når vi kommer til mai 2010. Og årsaken til dette er at de unge spillerne fortsetter å utvilke seg også igjennom sesongen. De har gjennom de siste to årene vist at de stadig klarer å flytte noen grenser, samt ta mer ansvar. Og det tror jeg de kommer til å fortsette med. Se bare på Tor Henning Forberg og Ola Sørdahl. Begge er 19 år spiller på samme plass som høyre bakspillere. Hvis jeg sagt at disse to ville utgjøre hovedlementene i en 3:2:1 forsvar, og faktisk leverer elitenivå i angrep i perioder, ja da hadde folk erklært meg for sinnsyk før sesongen. Men det er vilje og talent som disse har som kommer til å prege resten av sesongen. De kommer bare til å bli bedre og bedre.

Så jeg er optimist på vegne av herrelaget, slev om jeg gjerne skulle ha vært med på se fremgangen fra benken og ikke fra tribunen.

Så vil bare takke for meg, for denne gang, og ønske lykke til med resten av sesongen.
Vi både snakkes og møtes, plutselig, i en hall nær deg.»

Øystein Havang ny hovedtrener
Tidligere Sandefjordspiller Øystein Havang skal i tospann med Gunnar Pettersen nå forsøke å sanke poeng i de neste postenligakampene.

Første kamp for Sandefjord er seriekamp mot BSK/NIF-OSLO S den 18.november. Da lagene møttes i cupen i oktober var det BSK/NIF-OSLO S som dro det lengste strået.

To Top
X