Norsk håndball

BSK/NIF med vant med elleve over Sandefjord Håndball

Johannes Hippe

Johannes Hippe

Johannes Hippe

Sandefjord Håndball, som fikk Oppsals plass i Postenligaen etter at de trakk seg, var lørdag ettermiddag på besøk i Nordstrandshallen hvor BSK/NIF var verter. Og, vertene hadde ingen planer om å være høflige eller gavmilde med poengene.

Allerede fra start gjorde BSK/NIFs store profil, Johannes Hippe, det klart at her skulle ballen bankes i mål. Med fem av de åtte første scoringene hadde storskytteren Hippe vist vei for laget sitt. Med fire måls ledelse allerede halvveis i første omgang, og en sisteskanse i Emil Jungman så alt ut til å gå hjemmelagets vei.

– Jeg var nervøs før kamp. Vi skulle ikke ta lett på Sandefjord, de har gode enkeltspillere. Det var en god gjennomkjøring for oss, og en viktig seier, oppsummerte BSK/NIFs Johannes Hippe etter kamp.

KAMPFAKTA
BSK/NIF – Sandefjord Håndball
, Niffen – Nordstrandhallen
Resultat: 35-24 (15-11)
Utvisninger: BSK/NIF 3 x 2 min, SH 3 x 2 min
Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen
Tilskuere: 526

BSK/NIF
Emil Jungman, Henrik Eriksen (5), Stian Brevik (2), Petter Øverby (1), Espen Røhmer (1), Martin Axelsson (2), Anders Tverdal (5), Anders Myhra (1), Erlend Egeland, Jakob Heian Ringdal (1), Johannes Hippe (9), Per Egild Riddervold, Emil Midtbø Sundal (6), Simen Strømberg (2)

Sandefjord Håndball
Alexander Heggø, Ole Martin Michelen (3), Jonas Torkilsen (1), Stig Bekkelund (7), Emil Sødergran (3), ola Sørdahl, Magnus SØndenå (4), Henrik Oustorp (2), Erik Tang (1), Ulrik Tollefsen, Orry Henriksen, Rein Havang (3), Henrik Bettum
Med sine ni mål ble Johannes Hippe kampens målscorer, og bidro godt til 11-måls seieren.

Bidro gjorde også Emil Midtbø Sundal som våknet opp i andre omgang. Med stor fart og vilje satte den høye bakspilleren inn seks mål og gjorde Sandefjords målvakter til statister. Og, det var kanskje litt av Sandefjords utfordring i kampen lørdag ettermiddag, få redninger og mangel på de enkle målene fremover som Sandefjords trener Einar Veierød savnet da han oppsummerte kampen for Handballmagasinet.no etter at sluttsignalet hadde gått.

– Vi mangler litt de enkle målene, og noen som kan styre spillet med klokskap utpå der i dag, kan Sandefjords trener fortelle samtidig som han legger til at det kan bare bli bedre fremover.

Det er ingen enkel oppgave for Sandefjord som kom med i Postenligaen i tolvte time. Med et mannskap som var satt sammen for å spille i 1.divisjon er det klart at det kan bli litt for lett for Postenligaen som er på et helt annet nivå.

– Vi må ha forsterkninger, men det er ikke så lett på denne tiden av året, forteller Einar Veierød som har god tro på at de skal gi BSK/NIF større motstand når de møtes i Sandefjord senerer i sesongen.

To Top
X