Norsk håndball

BSK/NIF med en overraskende bronse i Postenligaen

Foto: Paul Fekjær

Foto: Paul Fekjær

Onsdag ble Postenligaen for herrer avgjort på mållinjen. I toppen kjempet Haslum og Elverum om gullet og sølvet, mens bak de var det mange som kunne ta bronsen. Og, det var matematikkhodene i NHF som måtte igang for å finne bronsemedalisten til slutt.

Overraskende var det BSK/NIF som til slutt tok bronsen. Et lag som ikke var spådd i denne enden av tabellen før sesong av ekspertene, men heller som en klar nedrykkskandidat. Frode Scheie har imidlertid fått skikk på laget fra «høgda» og tok en imponerende seiersrekke mot slutten av sesongen som sikret medaljen til slutt.

– Det synes jeg er sensasjonelt bra. Jeg er stolt av gutta og lykkelig., sier trener Frode Scheie til DittOslo.no

Elverum med historisk gull

Det skulle ta 67 år før Elverum skulle kunne ikle seg tittelen seriemestere. Men, foran snaue to og et halv tusen tilskuere viste Elverum de siste års beste norske lag, Haslum, hvor skapet står og skapte feststemning i Terningen Arena på Elverum.

Morten Nergaard, Elverums målvakt, kan nok også prise seg lykkelig for at han valgte å returnere tilbake til Elverum etter sin utenlandsvisitt hos danske Ålborg. For opplevelsen han var med på å skape onsdag kveld vet han hvor mye betyr for både klubb og by.

– Det var en ekstremt tilfredsstillende følelse å spille foran så mange som det var i hallen i kveld. Vi vet hvor viktig dette er for Elverum, og dette er en drøm jeg har drømt om helt siden jeg var liten, kunne Nergaard fortelle Østlendingen etter kampslutt onsdag kveld.

To Top
X