Norsk håndball

BSK/NIF best i by’n

Det var BSK/NIF som kom best ut av startblokka i Oppsal Arena søndag kveld. Med blant annet Johannes Hippe tilbake på banen fikk laget igjen en skuddstyrke bakfra som de manglet litt av da de tidligere i uken tok seg videre i cupen på bekostning av Viking.

Oppsal fikk imidlertid smake litt på å ligge foran da Steven Larsson brakte hjemmelaget opp i en ett måls ledelse. Denne skulle imidlertid ikke stå lenge da BSK/NIF igjen svarte på tiltale og utlignet så lagene kunne gå til pause på stillingen 12-12.

Andre omgang startet godt for BSK/NIF som på et tidspunkt ledet med hele syv mål, på stillingen 15-22, og kunne der sikret seg en komfortabel seier.
Oppsal viste imidlertid styrke og kom sterkt tilbake med en målkåt Steven Larson. Med fire scoringer på de neste seks frem til 21-23 viser han hvor viktig han er for et Oppsal som har en god del å gå på i avslutningskvaliteten.
Steven Larsson ble også kåret til Oppsals beste

Ble tungen på vektskålen

BSK/NIF kan igjen takke sin målvakt Per Egil Riddervold for at de tok hjem en viktig seier. I en jevn og tett kamp som var preget av få mål ble hver redning ekstremt viktig. Og, vi vil påstå at det i dag var det som gjorde at BSK/NIF kan gå hjem med stempelet «Best i By’n».

– Jeg synes vi har god kontroll, et godt forsvar og løser det godt, sier en meget fornøyd BSK/NIF-målvakt Per Egil Riddervold rett etter kamp til Handballmagasinet.no

Henger ikke med hodet
Oppsals trener Bent Dahl henger ikke med hodet etter kamp. Selv om det selvfølgelig er surt å tape med ett mål.
Og, når Handballmagasinet.nos utsendet reporter sier

– Det var nesten…..

Så fullfører Oppsals trener Bent Dahl med

– …skyter ingen mann av hesten.

Og, oppsummerer videre at man ikke vinner kamper ved å brenne så mye fra seks meter som laget hans gjorde i dag.

Oppsal står med null poeng på tre kamper og ligger nå under streken på tabellen. Mens BSK/NIF ligger midt på tabellen på en syvende plass med tre poeng.

Oppsal møter gullkandidat Haslum i neste serierunde, mens BSK/NIF igjen skal ut i et lokaloppgjør mot Vålerenga.

KAMPFAKTA
Oppsal – BSK/NIF
, Oppsal Arena
Tilskuere: 593
Dommere: Øistein Pettersen og Rune Kristiansen
Resultat: 23-24 (12-12)
Utvisninger: OIF – 2 x2 min, BSK/NIF 4 x 2 min

Oppsal
Arne Veum, Espen Wangen, Michael George (1), Anders Jørgensen, Erik Skifjeld Alm (3), Kristinn Bjørgulfsson, Andre Kolstad, Eivind Grabo (2), Payam Hatami (2), Steven Larsson (11), Erik Veum (4), Thrøstur Thrainsson

BSK/NIF
Emil Jungmann, Per Egil Riddervold, Henrik Eriksen (4), Henrik Rosenkvist (1), Espen T Røhmer, Erik Aarak, Jørn Brentebråten, Michael Beck Rehnquist (2), Jakob Heian Ringdal (3), Johannes Hippe (4), Erlend Egeland (3), Emil M Sundal (1), Christian O’Sullivan (4), Simen Strømberg (2)

To Top
X