Hovedsak

Bråstopp for håndballgutta i EM

Torsdag ettermiddag var det siste stasjon for håndballgutta i EM. Island ble for sterke og stoppet alt håp om semifinaleplass eller spill om en 5.plass.

Med sitt aggressive forsvar og hurtige kontringsspill kjørte islendingene til tider over det norske herrelandslaget.

– De skyter oss i senk, vi kommer ikke raskt nok ut på dem, og de feilene vi gjør fremover utnytter de direkte, oppsummerer Norges landslagssjef Robert Hedin kampen rett etter kampslutt.

Landslagssjefen var veldig skuffet etter å ha tapt enda en tett og jevn kamp. For tross alt ble det igjen kun et ettmålstap, men denne gangen lå man ikke foran men etter. Og, det ble meget vanskelig å ta de igjen.

– Vi jager hele kampen og klarer ikke stoppe deres andre fase, sier landslagssjefen som også fortalte at de tapte mot et bedre lag.

Gjort noe annerledes
Gjennom hele mesterskapet har Robert Hedin brukt færre spillere enn mange av motstanderne. Steinar Ege er blant annet en av de som har nytt landslagssjefens ubetingede tillit og stått samtlige spilleminutter, sett bort fra en 7-meter som Ole Erevik kommer inn på.

Torsdagens kamp var ingen unntakelse selv om ikke Steinar Ege stod noen god kamp. Det var nok ikke Ege sin skyld alene, men en redning kunne kanskje snudd kampen og fått opp geisten på forsvaret som var meget svakt i denne kampen.

Robert Hedin innrømmet etter kamp at noe kanskje var gjort annerledes.

– Jeg kunne kanskje byttet målvakt i første omgang, innrømmer landslagssjefen.

KAMPFAKTA:
Norge – Island
, Wiener Stadthalle, Wien, Østerrike
Resultat: 34-33 (16-18)
Utvisninger: N – 5 x 2 min, 5 x 2 min

To Top
X