Landslag

Børge Lund tilbake på landslaget

Børge Lund fra 2010 hvor han vant Final 4 med THW Kiel

Børge Lund fra 2010 hvor han vant Final 4 med THW Kiel


NHF kunne i dag fortelle at Børge Lund er tilbake på landslaget. Riktignok som en del av trenerteamet.

Børge Lund var med på landslaget i 14 år hvor han fikk med seg 216 landskamper, og han er foreløpig den eneste nordmannen som har vunnet den gjeveste av alle klubbturneringer, Champions League. I 2010 vant THW Kiel det første Final 4 arrangementet i Køln, og det med Børge Lund som en av de store bidragsyterne.

Nå skal Lund dele av sin viten og kunnskap, samt den iboende vinnerviljen, til de andre spillerne på landslaget. Christian Berge har valgt å ta med seg Børge Lund på samlinger og mesterskap, men fristille Bodøtreneren mellom disse arrangementene.

Avtalen Børge Lund har fått, er foreløpig på ett år.

– Jeg ser fram til denne nye utfordringen med glede og stolthet. Jeg har som spiller vært en del av NHF fra jeg var 16 år til jeg la opp som 35-åring. Hele denne perioden ga meg mye glede og lærdom. Og jeg er stolt er av å få denne tilliten av Christian Berge og NHF. Og ikke minst, gleder jeg meg til kunne få jobbe sammen med denne fantastiske gjengen av sultne, dyktige og motiverte gutter, fortellet Børge Lund i en pressemelding fra NHF.

To Top
X