Norsk håndball

Bodø Håndballklubb klar for Postenligaen

Bjørn Heitmann og Olav Rebtun

Bjørn Heitmann og Olav Rebtun

Olav Rebtun (t.v) og Bjørn Heitmann

Markedssjef Bjørn Heitman og klubbkonsulent Olav Rebtun avslører til Handballmagasinet.no at dem har tatt mål av seg til å bli beste lag i Postenligaen på tilskuertall.

– Dette er ett mål vi skal arbeide hardt for å nå, sier Rebtun.

– Vi håper og tror at Elverum blir en stor utfordrer i denne litt uhøytidlige, men likevel viktige konkurransen om tilskuere på arenaene rundt omkring i håndballnorge.

– Vi håper at flere av lagene i Postenligaen lar seg inspirere av dette, og at konkurranseinstinktet kommer fram også her.

– Ett av målene må være at Postenligaen trekker flere publikummere i denne sesongen enn forrige års sesong, sier Heitmann.

I sesongen 2011 / 2012 hadde BHK et snitt på 1776 tilskuere. I år er målet å klare hele 2000 tilskuere i snitt.

Dette er ett høyt mål, så hvordan skal dere klare det?

– Vi har startet forberedelsene tidligere i år enn i fjor, og har gått litt mot strømmen og satt ned prisen på sesongkort. Dette har vi gjort fordi vi ønsker å gjøre arrangementet mere prisvennlig for familien, sier Bjørn Heitmann.

– Vi ønsker at hele familien skal gå på kamp. Hittil i år har vi solgt 900 sesongkort. Så det har så langt vært en vellykket satsning.

Dette kommer vel ikke av seg selv?

– Nei, det ligger mye arbeid og planlegging bak dette. Vi har hatt stands på kjøpesentre og butikker, samt et godt samarbeid med  sponsorene våre. Godt samarbeid med spillegruppa og et hardt arbeidende styre har også gjort sitt til at dette ser så lovende ut.

BHK møter Drammen i serieåpningen hjemme i Bodø.

– Her vil Drammen bli møtt med over 2000 elleville hjemmefans avslutter Heitmann og Rebtun med.

To Top
X