Landslag

Bo Spellerberg tror på dansk suksess

Den danske ringreven Bo Spellerberg har et håp om dansk suksess i det kommende VM på tross av at de er havnet i en gruppe som er svørt uforutsigelig.

– Jeg tror det blir vanskelig, men jeg håper vi kan være med i kampen om semifinaleplassene, sier Bo Spellerberg til haandbold.com

Danskene skal spille sine kamper i Malmø og er havnet i gruppe med Algerie, Australia, Kroatia, Romania og Serbia.

– Det er klart vi er kommet inn i litt av en Balkangruppe, og vi har fær vært i gruppe med de lagene. Vi hadde problemer med Kroatia sist gang vi møttes, men kan vi komme videre til mellomrunden med poeng uten å dumme oss ut, og slå i hvert fall Romania og Serbia, så kan vi forhåpentligvis spiller om semifinaleplass. Og, så blir det dagsformen som kommer til å avgjøre det, og hvorvidt vi finner melodien i forsvaret, fortsetter Bo Spellerberg på sin forklaring om hvordan Danmarks sjanser til suksess i VM er.

Minnene fra tidligere oppgjør mot Balkanlagene sitter hardt i Spellerbergs minne og det er ikke kjørt selv om man på et tidspunkt ligger bak med en del mål.

– Vi har før sett, det var et år vi var bak med syv mål mot Serbia og kommer tilbake og vinner. Det er ikke sikkert vi kan gjenta den bedriften igjen i år. Så jeg vil si det blir spennende, avslutter Bo Spellerberg.

To Top
X