Landslag

Bjarte Myrhol blogger seg ferdig med de negative tankene

Håndballgutta tapte lørdag mot Ungarn. Og, de fleste som har drevet litt idrett vet at det noen ganger kan være tungt å bære med seg et tap, og ikke minst omstille seg til en ny prestasjon som kommer tett på.

For å hjelpe til med å snu de dårlige tankene har landslaget i år en mental trener med på laget, og Bjarte Myrhol er en av de som jobber hardt med å bli god på å ha riktig fokus.

Vi spurte Bjarte Myrhol hvordan det gikk med han etter kamp lørdag kveld.

– Gikk egentlig veldig greit. Jobbet litt med HC, han som har med det mentale, og har fått noen veldig gode råd av han som jeg følger til punkt og prikke. Så jeg jobber meg ferdig med alle tanker og så låser jeg de før jeg går og legger meg, forteller Bjarte Myrhol som også forklarer hvordan han gjør det.

– Så fort kampen var ferdig var det å skrive ned og gjøre meg ferdig med de tankene og så ha all fokus på kampen mot Østerrike.

Klarer man å stenge ute det som ligger litt frem i tid?

– Det er jo en treningssak, det har aldri gått så bra som det mesterskapet her med de tankene.

Blogger for seg selv og supporterne

Bjarte Myrhol er en aktiv blogger og kan fortelle at bloggen har to formål.

– Det er en fin måte å gjøre seg ferdig med en tanke på, forteller Myrhol som innrømmer at han også er supporter selv som setter stor pris på andre som blogger og gir av seg selv.

– Jeg er supporter selv, stor Liverpoolsupporter og synes sånne ting er morsomt selv. Og jeg vet det er mange som setter pris på det jeg skriver.

Bjarte Myrhol er kompromissløs på banen og gir alt, noe han også gjerne gjør på bloggen.

– Jeg føler det er viktig at man gir av seg selv. Jeg er trygg på den jeg er, og den du finner på bloggen er meg.

Stortrives i Tyskland

Myrhol spiller for tiden i Rhein-Neckar Löwen hvor han har to og et halvt år igjen av sin kontrakt. Og, han har ikke planer om å forlate Tyskland med det første.

– Vi stortrives begge to, samboeren og jeg. Hun har fått seg jobb og vi har mange gode venner og det er tipp topp i Tyskland.

At flere av utenlandsproffene har vendt hjem gjør ikke at det frister mer med en håndballkarriere i norsk serie.

– Sånn håndballmessig er det helt klart best å spille i utlandet, og jeg tenker kun på min egen karriere, avslutter Bjarte Myrhol.

Sjekk ut bloggen til Bjarte Myrhol
Følg Bjarte Myrhol på Twitter

To Top
X