Beachhandball

Begge norske beachlag videre til hovedrunden i EM

Begge norske lag er videre i hovedrunden, selv om det var med et nødskrik at beachjentene klarte det. Kroatia var eneste lag som kunne stå i veien for det norske laget, men kroatene var ikke sterke nok og det ble derfor våre norske beachjenter som gikk videre til hovedrunden.

I Norges gruppe får de med seg Ukraina fra egen gruppe som da går inn med to poeng siden de slo Norge i innledende, og skal møte de to sterke nasjonene Italia og Danmark.
Danmark vant sin gruppe og er så langt ubeseiret under EM. Danskene har riktignok vært ute i noen shoot-out, men har med god støtte fra publikum klart å hente inn seirene allikevel.

I hovedrunden er det ingen lag som blir slått ut, men man spiller om hvem man møter i kvartfinalen som spilles lørdag.

Beachgutta vant alle sine kamper med unntak av kampen mot vertsnasjonen Danmark. Og, selv om Danmark kom dårligere plassert i samme gruppe som Norge er det Danmark som tar med seg to poeng over i hovedrunden, mens Norge tar med seg null. Dette fordi Danmark vant over Norge og det er poengene mot laget som blir med fra samme gruppe man tar med seg over i hovedrunden.

Gutta skal nå ut i kamper mot Ungarn og Serbia. Ungarn kan bli en tøff nøtt, men ingen umulighet. Serbia klarte det utrolige kunststykket å karre seg videre til hovedrunden med kun én seier og skal være en overkommelig oppgave for de norske beachgutta.

To Top
X