Beachhandball

Beachjentene valset over Singapore og tok en sterk seier mot Ungarn

De norske beachjentene gjorde enda en god dag under VM i Oman. Fire kamper er unnagjort, og med to seire også tirsdag kveld har jentene full pott, og det må sies å være godkjent når kun en kamp står igjen i gruppe B.

Singapore var første motstander ut mandag kveld i den stekende varmen. Med kampstart klokken 18.00 lokal tid var solen fremdeles ikke gått ned og Mussanah viste seg fra sin varme side.

De norske jentene satte allikevel ikke bremsene på og noterte seg for turneringens høyeste poengscore så langt i turneringen med 32-3 og 33-6 i de to respektive periodene mot Singapore.

Senere på kvelden var det Ungarn som ventet. Et Ungarn som gikk på et surt tap for Brasil tidligere på kvelden hvor de var tett på å vinne første periode, men fikk noen tvilsomme dommeravgjørelser mot seg.

Ungarn holdt godt følge med Norge i første periode, men det ble til slutt de norske jentene som vant med et knapt poeng 15-14.
Andre periode var totalt dominert av det norske laget. Ungarn ble kjørt over og de norske jentene vant hele 24-14 med påfølgende jubel.

Gruppefinale mot Brasil
Onsdag kveld skal de norske beachjentene ut i en kamp, en gruppefinale mot Brasil hvor poengene som taes med over i gruppespillet skal sikres.

Med seier mot Brasil tar de norske jentene med seg fire poeng og vil være mye tettere på en semifinale.

Eskil Berg Andreassen, beachjentenes landslagssjef, var godt fornøyd med fire nye poeng og en semifinale i sikte.

To Top
X