Hovedsak

Beachjentene til finalen i EM

Om de norske beachjentene haltet seg frem til semifinale så slettet de all tvil mot Ukraina i semifinalen. De norske jentene leverte festhåndballforan de 2500 fremmøtte tilskuerne på hovedbanen i Larvik.

Ingrid Ødegård har gjennom mesterskapet levert mange gode prestasjoner, men i denne kampen hadde hun bestemt seg for å lukke målet i første sett. Og, med et så solid forsvar foran seg med Marit Malm Frafjord som dirigent var det en enkel oppgave også i andre sett.

– Forsvaret tok alt foran meg i andre sett, jeg var ikke nødt til å redde en eneste en, sier Ingrid Ødegård rett etter kamp.

Møter Italia i finalen
Motstander i finalen blir Italia etter at Kroatia tapte shoot-out i den andre semifinalen. Kroatia bommet flere og på den siste avgjørende ballen stikker Italias målvakt ut og stjeler ball.

Dette fikk Kroatias trener til å gå i flint, da han mener at sin egen spiller var i besittelse av ballen når den ble slått vekk. Han var faktisk så irritert at han ble geleidet vekk av EHF delegater etter at han flere ganger forsøkt å komme frem til dommerne for å lire av seg sin vrede.

Finalen går søndag kl.15.00.

To Top
X