Beachhandball

Beachjentene tapte i shoot-out mot Polen

Onsdag formiddag var det andre spilledag i VM for de norske beachjentene og Polen stod på motsatt side i sanden i Budapest. Med sol og en lett bris var det gode forhold for god underholdning.

Polen åpnet best ved å vinne dommerkastet og sette de første to poengene, mens de norske både kastet ballen over sidelinjen og forbi mål. Etter en strafferedning av Regina Gulbrandsen i det norske målet og en straffescoring i den andre enden sådet imidlertid ut til å løsne for de norske jentene som fikk vann på mølla og fosset fra det polske laget. Noe som resulterte i en solid 19-12 seier i første periode.

Andre periode ble en tett og spennende kamp seieren. De norske beachjentene lå store deler av perioden litt foran, men med det polske laget pustende i nakken.
På stillingen 16-15 i Norges favør vinner Polen ballen med 20 sekunder tilbake av kampem og ber om time-out. Polen scorer og de norske beachjentene må ut i sin første shoot-out for å vinne kampen.

Beachjentene tapte shoot-out

I en shoot-out er det små marginer, stort press og et behov for maks uttelling. Uttellingen ble for dårlig for de norske beachjentene i shoot-out. Et dårlig utkast og en redning av polsk målvakt ble forskjellen på seier og tap.

Det norske laget er fremdeles med i spill om videre avansement og medaljer, men da skal det tas poeng i kampen mot Taipei onsdag ettermiddag

Norge – Polen, 1-1 (19-12, 16-17, 6-7)

To Top
X