Beachhandball

Beachjentene sikret semifinale med seier over Ukraina

De norske beachjentene spilte lørdag formiddag en nøkkelkamp mot Ukraina i sanden på Lara Beach i Antalya. Med seier i denne kampen ville en semifinale allerede være sikret for de norske jentene.

Begge sett var preget av det samme kampbildet hvor Ukraina kom best ut av startgropen. Men, med sterk opphenting hvor målvaktene Ingrid Ødegård og Katrine Hjelmeland kom inn som erstattere for hverandre i hvert sitt sett og stod godt i hver sine perioder var det duket for god norsk opphenting og ledelse.

I lørdagens kamp kom også landslagssjefens taktiske grep godt til nytte og var med på å sette Ukraina på sidelinjen.

– I dag er det stor moral i laget, vi tror på det vi gjør og er tålmodige. Og, vi ser hvor myr det betyr å ha gode målvakter, oppsummerer Eskil Berg Andreassen etter kamp.

Klare for semifinale
Med lørdagens seier er de norske beachjentene allerede klar for semifinale. Nå ender de på en andre eller tredjeplass og er tett på å nå målsetningen om en medalje.

Det brøt ut ville jubelscener blant de norske jentene når kampen ble blåst av og de var klare for semifinalen. En av de som jublet høyest var forsvarskjempen Rannveig Haugen som allerede før kampslutt forstod at dette gikk Norges vei og småjublet med et stort smil rundt munnen til landslagskollega Ingrid Ødegård.

To Top
X