Beachhandball

Beachjentene vant shoot-out mot Danmark

Norges beachjenter var ute i første sluttspillskamp fredag kveld under VM i Antalya.

Motstander var Danmark som noe overraskende hadde kommet seg videre til sluttspillet på bekostning av blant annet Italia.

Da Norge møtte Danmark under treningsleiren i mai feide Norge danskene av banen, men fredag kveld bet de fra seg i sanden på hovedarenaen på Lara Beach.

Første settet ble noe mer spennende enn man kunne ønske seg med norske øyne, og marginene var ikke på Norges side i dette settet. Danmark tok første stikk, med 13-12 seier, og presset var nå på de norske jentene.

Andre sett ble imidlertid en helt annen affære og det lyktes det norske laget å parkere danskene totalt med overbevisende 19-7 i Norges favør.

Spennende shoot-out

I shoot-out leverte de norske jentene godkjente piruetter og dermed to-poengere på rad. Og, med 8-7 i Norges favør var enda en seier bokført i resultatboka, og et steg nærmere semifinale.

Landslagssjef Eskil Berg Andreassen var en meget fornøyd mann etter å sikret seg en viktig seier på sin vei på medaljejakt.
Likevel var det ting han ike var fornøyd med.

– Jeg er ikke fornøyd med første sett. Det ble for mye bom og så kunne vi kanskje vært flinkere til å rullere litt mer på spillerne, konkluderer landslagssjefen som ser ut til å ha fått los på medaljer.

Nærmer seg Norge
Den danske landslagssjefen, Morten Holmen, var ingen slagen mann etter tapet. Han var godt fornøyd med de danske jentenes innsats.

– Vi nærmer oss Norge og det er jeg godt fornøyd med, sier Morten Holmen til Handballmagasinet.no etter kampslutt fredag kveld.

Danskene er godt fornøyd med å ha kommet seg videre fra gruppespillet og få være med blant de seks beste. Alle prestasjoner etter dette blir en bonus hvor man føler at man kanskje har overprestert litt i forhold til forventningene.

To Top
X