Hovedsak

Beachjentene med seier over regjerende europamester Kroatia

Torsdag ettermiddag spilte de norske beachjentene sin første kamp i mellomspillet og på andre siden av banen var det regjerende europamester Kroatia som stod. Det var derfor ingen lett oppgave som ventet de norske jentene som hittil i mesterskapet hadde vist at de kunne prestere på et høyt nivå.

Første sett var de norske jentene overlegne og leverte sambahåndball som de gjør på sitt beste. Med sifrene 14-6 i første sett var det klart for å slå den siste spikeren i kisten på Kroatia med et like godt spill.

Men, som i de to foregående kampene slapp de norske beachjentene Kroatia inn i kampen og lot dem likegodt styre showet. Enda en gang skulle det gå til shoot-out etter at Norge tapte 16-17 i andre sett.

Minnene fra formiddagens kamp hvor dommerne stjal poeng fra Norge kunne ikke ligge langt vekk, men denne gangen var det ikke dommerne som stjal showet. Det var det Ingrid Ødegård, Norges supermålvakt, som gjorde! Med noen fabelaktige inngripner og redninger i shoot-out var hun i sentrum i sanden på «Main court» i Larvik.

Med 3-0 til Norge taler vel sifrene for seg selv på hvilken prestasjon Ingrid Ødegård leverte og skulle jeg formidlet stemningen på tribunen ville jeg vært nødt til å be deg dempe lyden.

Kampfakta Norge – Kroatia:

Resultat: 2-1 (14-6, 16-17, 3-0)

[nggallery id=20]

To Top
X