Beachhandball

Beachgutta tapte finalen på shoot-out

Den Arne Veum og resten av de norske beachgutta tapte en thriller av en finale i polske Inowroclaw mot nettopp hjemmelaget Inowroclaw.

– Syk finale! Tapte på shootout, var meldingen Arne Veum postet på facebook etter å ha tapt finalen og fått en finger ut av ledd under spillets gang.

Veum ble også kåret til turneringens beste målvakt.

Etter å ha gjort en god første omgang og vunnet hele 18-14 var det nervene som spilte våre norske strandløver et puss i sluttsekundene på andre omgang. Med ti sekunder igjen på kampuret roter de vekk ballen og Inowroclaw vinner andre omgang 15-14.

I shoot-out var det det polske laget som gikk seirende ut og kunne juble høyeste. Men, landslagssjef Kjetil Lundeberg er godt fornøyd totalt sett med samlingen.

– Vi nådde målet om en finale. Vi har fått testet mange spillere og det har vært et godt arrangement, sier Lundeberg som nå retter fokuset mot det som skal skje om tre uker.

EM i Kroatia
Den 29. juni reiser den norske troppen nedover til Umag i Kroatia. Der skal det spilles en forturnering før alvoret starter 4.juli. Der skal det kjempes om edelt metall og en plass i VM.

– Vi har semifinale som målsetning og å kvalifisere oss til VM, kan landslagssjef Kjetil Lundeberg fortelle.

To Top
X