Beachhandball

Beachgutta sikret seg seier i tett kamp mot Oman

I løpet av fredag hadde de norske beachgutta to kamper. En formiddagskamp i solsteken, og en kamp på slutten av dagen hvor temperaturen nærmet seg levelig.

Først ut denne dagen var kampen mot Oman, et land som kanskje ikke er mest kjent for store håndballtradisjoner. Allikevel skulle det vise seg at det ikke var noen enkel oppgave beachgutta skulle få.

Golden goal
Første sett ble faktisk en ganse severdig seanse med mange poeng og «Golden goal». For med 22-22 på tavlen etter første sett var det klart for en avgjørelse med første-mål-vinner, golden goal, og her dro nordmennene det lengste strået.

Andre sett ble også tett, enn noe fattigere på poeng. Men, nå var det gutta fra Oman som trakk det lengste strået og sikret en 12-10 seier.

Da var det klart for shoot-out, og igjen ble det en tett seanse. Lagene fulgte hverandre godt, men nordmennene fikk overtaket på nestsiste shoot-out og kunne da sikre seg med en ett-poenger på siste skudd og være sikre på seier.

Andre Lindboe satte ballen sikkert i mål og de norske beachgutta hadde sikret seg seier i en kamp som kunne tippet begge veier.

– Er en god prestasjon og jeg er godt fornøyd, kunne landslagssjef Kjetil Lundeberg fastslå etter å ha sikret seg seieren mot Oman.

To Top
X