Beachhandball

Beachgutta på vei mot semifinale i Polen

Det norske herrelandslaget i beachhåndball er på samling i Polen som forberedelse til EM som skal foregå i den Kroatiske byen Umag i begynnelsen av juli.

Landslagssjef Kjetil Lundeberg er godt fornøyd med samlingen og innsatsen til de norske beachgutta etter lørdagens fire kamper i turneringen de deltar i.

– Vi har vunnet tre av de fire første kampene med 2-0. Vi tapte mot Inowroclaw, et av de beste lagene i turneringen, forteller landslagssjef Kjetil Lundeberg på telefon til Handballmagasinet.no lørdag kveld.

Og, Inowroclaw er laget landslagssjefen tror de norske gutta møter i en eventuell finale om de klarer å ta seg videre. For i morgen venter Legniza på den andre banehalvdelen.

– Det er et høyt nivå på lagene her. Turneringen er kvalifisering til det polske mesterskapet som blir avviklet en av de førstkommende helgene, forteller Lundeberg videre.

SE DE NORSKE GUTTA LIVE FRA POLEN HER!

Godt sommervær
I motsetning til været som har vært over store deler av østlandet de siste dagene, så har været i Inowroclaw vist seg fra sin beste side med rundt 25 grader, og enda noen grader midt på dagen.

– Det er god stemning her nede. Det spilles beachvolley parallellt med beachhåndballen, det er konserter og et meget godt arrangement, skryter landslagssjefen som også har mer alvorlige ting å ta seg av.

Etter turneringen vil den endelige troppen for EM bli plukket ut, og det er blant annet med utgangspunkt i samlingen i Polen Lundeberg vil vurdere hvilke spillere som fortjener en plass når de setter seg på flyet i retning Umag i Kroatia.

Lindboe, Løkkebø og Gulliksen er ikke med til Polen, men er sannsynligvis selvskrevne til EM-troppen.

To Top
X