Hovedsak

Børge Lund signert 3-års kontrakt for Rhein Neckar Löwen

Børge Lund har funnet seg en ny klubb fra neste sesong. Børge Lund har de siste sesongene spilt for tyske THW Kiel, men har fått lite spilletid fremover på banen etter trenerskiftet i klubben.

Da Handballmagasinet.no snakket med Lund rett før EM i januar var han klar på at det ble et klubbskifte slik situasjonen var i den nåværende klubben THW Kiel. Og, nå har Børge Lund signert en tre-års kontrakt med tyske Rhein Neckar Löwen.

Vil spille i angrep

I THW Kiel er Børge Lund blitt satt til kun å spille forsvar, noe som ikke har falt i god jord hos Lund og som var noe av grunnen til at han nå byttet klubb.

– Jeg vil ikke bare stå i forsvar og forhindre mål, jeg vil også være med fremover og bidra med scoringer, forteller Børge Lund til EHFs hjemmesider.

Børge Lund hadde flere klubber som var interessert i midstpilleren med det kloke hode, men valget falt altså på «The Lions», Rhein Neckar Löwen.

– Jeg er glad for å ha funnet en klubb som vil spille for både nasjonale og internasjonale titler.

Får gamletreneren igjen
Det at gamletreneren fra Nordhorn-tiden, svenske Ola Lindgren, også var i klubben veide tungt når Børge Lund skulle velge klubb.

– Tiden i Nordhorn med Ola Lindgren var veldig spesiell for meg, fortelle Lund.

Og, det virker ikke som Ola Lindgren er noe mindre fornøyd med å ha fått tak i Børge Lund.

– Børge er en typisk playmaker som har et godt øye for sine medspillere og gjør svært få feil, kan en meget fornøyd Ola Lindgren fortelle.

Blir lagkamerat med Cupic
Den kroatiske landslagspilleren, høyrekanten Ivan Cupic har også signert for Rhein Neckar Löwen. I likhet med Børge Lund har han også signert en tre-års kontrakt.

To Top
X