Annonsere

Har du lyst til å annonsere hos oss?

Handballmagasinet.no har en bred og variert lesergruppe. Vi treffer bredt blant både kvinner (45%) og menn(55%) over hele Norge. Interessen for håndball er stor og tilstede i alle aldersgrupper.

Handballmagasinet.no gir deg nyheter fra både internasjonal og norsk topphåndball. Vi følger med på landslagene, både senior og de aldersbestemte.

Vi forsøker også å ta pulsen på hva som rører seg rundt i ungdomshåndballen både i bredden og toppen, representert med Bring- og Lerøyserien.

Jobbmarked

Siden 2017 har vi tilbudt klubbene i Norge å utlyse sine trenerstillinger på våre sider, og vi ser at dette er noe som bare vokser. Frem til 31.12.2018 var dette en tjeneste vi tilbød kostnadsfritt. Fra 1.1.2019 har vi imidlertid begynt å ta en symbolsk sum på kr.1000,- for denne tjenesten.

Cuper og camper

Gjennom årene har det blitt flere og flere håndballturneringer, cuper, håndballskoler og håndballcamps. Vi arbeider med å kunne gi en best mulig oversikt over det som finnes på markedet både innenlands og utenfor Norges grenser.
Dette vil også være en god arena for de som ønsker å fremme sitt event for å tiltrekke flere deltagere til sitt arrangement.

Våre annonseformater:

Toppbanner – 728 x 90 px – gjennomgående på hele nettstedet

Plakat 300 x 250 px – gjennomgående på hele nettstedet

Skyskraper 140 x 600 px – kun forsiden

Priser:

Ta kontakt for pristilbud!

Kontakt:

Bjørn Kenneth Muggerud
Telefon: +47 9009 9838
E-post: bkm@handballmagasinet.no

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: 2 stk - 300x250px annonseplasser selges h

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

To Top
X