Internasjonal håndball

Anja Andersen: I år kan vi vinne Champions League

I søndagens Champions League kamper var det flere nordmenn i aksjon.

I Ålborg var det Hypo og Terese Pedersen som gjestet Siri Fuglems Aalborg DH. I en kamp hvor Hypo nok var en favoritt var det også de som tidlig tok kommandoen. Aalborg DH kom på hælene og hadde vanskelig for å få hull på forsvaret til Hypo.

Terese Pedersen kom på banen i andre omgang og stod en godkjent kamp som til slutt endte 36-30 i Hypos favør.

Skal vinne Champions League
I København var det russisk besøk hos Linn Kristin Riegelhuth og hennes lagkamerater. De russiske mestrene HC Dinamo kom godt ut fra start og hadde et lite overtak på FC København i store deler av kampen.

Det var først i det 44.minutt FC København tok en ledelse i kampen. Denne holdt de med nød og neppe helt ut, selv om det var tett på et uavgjort resultat da HC Dinamo var i angrep hele det siste minuttet av kampen uten å score. Med kun en ett måls seier 24-23 var de danske jentene i ekstase etter å ha sikret seg de to første poengene i årets Champions League.

Anja Andersen har gått ut og sagt at det er i år de skal vinne Champions League, så kanskje det er en mulighet for Linn Kristin Riegelhuth å komplettere sin samling av gull denne sesongen. Men, skal det skje må Københavnlaget heve seg noen hakk fra søndagens prestasjon.

FC København spiller i samme gruppe som Larvik HK og lagene møtes i Larvik Arena allerede kommende helg.

To Top
X