Ledige trenerstillinger

Ammerud håndball i Oslo søker trenere

Ammerud håndball

Er du med?

Ammerud Håndball er på jakt etter flere trenere som vil være med å utvikle oss i årene fremover. Spesielt trenger vi flere trenerressurser til våre seniorlag og til vårt J-2004 lag, men andre lag kan også være aktuelle.

Ammeruds damelag

Våre damelag spiller kommende sesong i 3 og 4 divisjon. Vi ønsker å ta nye steg som lag, men for å få til det trenger vi mer impulser og kapasitet inn i guppen. Vi ønsker derfor å utvide trenerteamet med flere trenere med engasjement og som vil videre. Er du/dere en av de som vil være med oss videre?

Ammerud jenter 2004

Vårt J-2004 lag har så langt vært foreldredrevet, men ønsker nå å få inn ekstern kapasitet i trenerteamet, for å kunne hjelpe oss videre i årene som kommer. Vi er en flott gjeng på ca 20 spillere og har 2 lag påmeldt i serie for kommende sesong.

Breddeklubb i Groruddalen

Ammerud Håndball er en breddeklubb i Groruddalen, Oslo, hvor vi ønsker å ha et godt nærmiljøtilbud med fokus på utvikling av den enkelte og at håndball skal være gøy. Vi holder til i flotte omgivelser i Apalløkka Idrettshall, ved inngangen til Lillomarka.

Som trener i Ammerud får du godtgjørelse etter avtale og vi dekker også kurs for å utvikle deg som trener. Som trener er du også med på å prege og utvikle klubben, og vi ønsker et godt samarbeid på tvers av årsklasser for å kunne lære av hverandre og dra i samme retning.

Vil du være med på laget, så ikke nøl med å ta kontakt for håndball prat!

Kontakt sportslig leder Gro Høydal Nesse 909 42 108 eller leder Dag Øvyind Arvola 908 32 741, eller en e-post til ammerud@ronhandball.no.

To Top
X