Norsk håndball

Alma Hasanic reddet to poeng for Nordstrand

Nedrykkstruede Nordstrand klarte søndag kveld å sikre seg to poeng mot Vipers Kristiansand. Det var to poeng som var ekstremt viktige for å komme seg over streken for et lag som ikke helt har fått det til å fungere ute på parketten denne sesongen.

– Det var veldig deilig. Lenge siden sist, syv runder. og spesielt godt på hjemmebane hvor vi har prestert mye forskjellig, kan Nordstrands trener Sigvald Veim Andreassen fortelle etter at laget hans sikret to etterlengtede poeng.

I en kamp som var preget av ekstremt mange personlige feil var det som Nordstrands trener fint sier det de som var minst dårlige i den perioden.
Baller som ble kastet vekk, og spill som gikk mer på tvers enn mot mål var en gjengangstone i en kamp som ikke var mye severdig når det gjaldt angrepsspill.

Forsvaret hadde imidlertid Nordstrand bedre kontroll på.

– Bunnsolid forsvarsjobb spesielt i første omgang, oppsummerer Sigvald Veim Andreassen når han oppsummerer hvor kampen ble vunnet for Nordstrands del.

Mye av æren kan han legge på Alma Hasanic i Nordstrandsmålet som vartet opp med flere hundre prosent redninger og var en stor grunn til at Nordstrand kunne notere to plusspoeng på tabellen.

– Deilig! Forsvaret var dritbra! Trengte ikke jobbe så mye som jeg har måtte i en del andre kamper. Og, jeg føler at jeg har en ro idag som jeg ikke har hatt på lenge, som gjør at jeg ikke går opp for tidlig og gjør utfall for tidlig, oppsummerer målvakten som ifølge sin trener kunne fortjent å dele bestemannsprisen med Randi Jørum Sulland som faktisk fikk tildelt prisen.

– Alma er veldig god, og Randi som styrer i forsvarsspillet. De kunne nok delt bestemannsprisen i dag, fastslår Nordstrandstreneren.

God sesongstart
Vipers Kristiansand har hatt en god sesongstart og trener Peder Langfeldt er godt fornøyd med sesongstarten. Med noen av de sterkeste motstanderne i årets Postenliga på motsatt banehalvdel har de klart å kapre åtte poeng før møtet med Nordstrand.

Og, selv med tapet mot Nordstrand søndag kveld ligger laget på en femte plass bak Stabæk, men foran fjorårets bronsevinner Storhamar.

Men, søndag kveld sviktet det helt for laget fra det blide sørland og smilene var lagt til side hos en meget skuffet Peder Langfeldt etter tapet søndag kveld.

– Vi spiller elendig! Vi gjør en forferdelig dårlig kamp. Vi gjør alt halveis, er ubesluttsomme og det er en kombinasjon av en hel haug ting som gjør at vi er dårlige i dag.

KAMPFAKTA:
Nordstrand – Vipers Kristiansand
, Nordstrandshallen
Resultat: 21-17 (14-7)
Utvisninger: NIF 3 x 2 min, Vipers 1 x 2 min
Dommere: Alexander Baklie og Espen Stensvold Rønning
Tilskuere: 227

Nordstrand
Kathrine Sæthre, Christine Homme (3), Oda Johanne Stokstad Brødholt, Jenny Osnes Græsholt (2), Lillann Eeg Kjærnsmo (2),Maria Homme, Anne Kjersti Suvdal (5), Randi Jørum Sulland (5), Alma Hasanic, Zoë van der Weel, Ine Reinemo, Tonje Monsen Asheim (2), Kaja Mørk (2)

Vipers Kristiansand

Katrine Høyland, Lindy Taraldsen (4), Janne K Olsen, Veronica Kristiansen (1), Christin H Daland (2), Michelle Brandstrup (3), Ingunn Birkeland (2), Birgit van Os (1), Hannah Zimmergren, Emma Jonssen, Kristine Jensen (2), Ida Marie Aa, Louise Pedersen (2)

To Top
X