Norsk håndball

Alle våre tips gikk inn – IGJEN!

I onsdagens runde ble det igjen full klaff på våre tips.

Elverum tok i mot Sandefjord som i utgangspunktet skulle være en enkel match for gutta fra hedmarken. Men, Sandefjord ga kamp og til pause var lagene like langt, 11-11. At gullkandidat Elverum kun klarer å vinne med ett mål, 25-24, forteller litt hvor lite forutsigbar årets serie er og at man kan forvente gode prestasjoner fra de minst rutinerte lagene innimellom.

– Vi kom tregt i gang og lå under med fire mål, men Simen reddet oss. Han holdt landslagsklasse, sier Sandefords trener Christian «Bulle» Danielsen til Sandefjords Blad.

Det andre Sandefjordslaget Runar tok i mot Bodø og her skulle vi tro Christoffer Rambo hadde lest våre tips hvor vi etterlyste mer uttelling fra blant annet han. Igår satte han seks av tolv skudd noe som holdt til at vårt tips om hjemmeseier med seks mål gikk inn med en innertier.

Sammenslåingsmiksen oppe på «høgda»,BSK/NIF-OSLO S, ser ut til gi full uttelling om dagen. Etter at laget slo tok  en klar seier mot Sandefjord i cupen var det stor spenning om de skulle ta enda en seier i onsdagens runde.
Gjestende lag var Haugaland som hadde gjort et par gode kamper før de møtte Oslolaget.
Med seier 29-24 ser det ut til å være gode dager og at Oslo igjen har et lag som kan prestere i toppen av norsk håndball.

Fjorårets store lag Haslum tok imot Stord og det knyttet seg stor spenning til hvor svekket laget ville være etter å ha mistet Henrik Westergård. Mot Stord gikk det i alle fall veien med en syv måls seier, 30-23.

Onsdagens store bombe kom i Bergen, som vi hadde forhåndsmeldt i våre tips. Drammen tok med seg full pott hjem med sifrene 37-36 og en knepen seier. En målorgie av en kamp, men skal Fyllingen være med i kampen om gullet må de nå begynne å ta poeng. Med tap mot både Follo og Drammen begynner det å se stygt ut for Bergenslaget.

To Top
X