Andre nyheter

Adidas originals mer populære enn noensinne

Sko er noe av det viktigste verktøyet vi har, både på og utenfor banen. Skoene skal både ha riktig funksjon og ikke minst se bra ut – både på og utenfor banen. Dette har gitt de store sportsskoprodusentene utfordringer og det har kommet til nye spennende produsenter de siste årene.

Men, en som har bestått lenge og ser ut til å henge med både når det gjelder utvikling og markedsandeler er Adidas. Adidas har vært der så lenge så det er knapt noen gjenlevende som klarer å fortelle når Adidas kom på banen uten å sjekke historiebøkene. For de uinnvidde kan vi fortelle at Adidas ble etablert allerede i 1924 og et registrert varemerke i 1949, noen år etter andre verdenskrig.

I dag er Adidas en kjempe på både sport og fritid, og mye av grunnen for dette er at de har klart å få sine gode gamle sko på banen igjen. De gode gamle modellene har blitt frisket opp og går nå under merket Adidas originals.

Måten du skiller Adidas Originals og Adidas sine sportssko på er logoen. Adidas Originals bærer alltid den gamle gode logoen med de tre bladene, mens sportsskoene bærer kun de tre fartsstripene i logoen.

Mer enn 16 millioner følger Adidas Originals på facebook

I videoen under ser du Floorknights Crew som ikke bare er kjent fra Norske talenter, men som også var med i en videokonkurranse arrangert av Adidas Originals nå nylig.

To Top
X